Irish Coffee: “Mijn vrienden overtuigen om naar Ierland te gaan!”

Steeds vaker heb ik het met vrienden over reizen, aangezien veel van mijn vrienden ook van reizen houden. Soort zoekt soort hé? Tijdens die leuke gesprekken krijg ik vaak de vraag ‘welke reisbestemmingen kan je ons aanraden?’. Al snel komt bij mij Ierland en met name Dublin naar boven. Het is de combinatie van het goedkoop erheen kunnen vliegen en de gegarandeerde gezelligheid.

Door Jesper van der Pol

Ierland is in mijn ogen echt een uniek land, de mensen zijn er super vriendelijk, hebben hun eigen (opvallende) cultuur en het land zelf is machtig mooi. Reden genoeg om die kant op te gaan!

jesper_irish-coffee
Jesper is reisblogger bij Liefde voor Reizen en schrijft onder andere over Ierland!

Zo gingen ook 2 vrienden van mij vorig weekend richting Dublin en omgeving. Ik werd via Whatsapp regelmatig op de hoogte gehouden en al snel werd duidelijk dat ook zij erg enthousiast zijn over Ierland. Met hulp van mijn geschreven blogs en reistips die ik hen stuurde hebben zij op hun eigen manier Dublin ontdekt en de Ierse natuur leren kennen. Voor mij als reisblogger is het erg fijn als je mensen kan enthousiasmeren en ook nog eens helemaal blij terug ziet komen. Dat is eigenlijk dé reden dat ik reisblogs schrijf. Over Ierland kan ik dagelijks schrijven, het is dan ook de bedoeling dat ik volgend jaar weer terug ga om weer andere plekken te gaan ontdekken. Nu al zin in! 

Vraagje: haal jij je vrienden ook wel eens over om naar Ierland te gaan? En lukt dat? 🙂

One thought on “Irish Coffee: “Mijn vrienden overtuigen om naar Ierland te gaan!”

  1. Het lukt niet altijd om iemand over te halen. Er zijn veel mensen die denken dat het hier altijd koud is en regent. Ik woon sinds 4 jaar in Ierland. Ik woon vlakbij Dublin. Ik ben op zich niet zo’n stadsmens, maar Dublin is anders. Het heeft een unieke sfeer. De omgeving van Dublin is zeer mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *