De favoriete Instagram-foto’s van Ditisierland.nl

Sinds een tijdje is Ditisierland.nl ook actief op Instagram. Het aantal volgers groeit langzaam maar gestaag en op dit platform delen we de mooiste foto’s van Ierland. In deze decembermaand is dit een mooie gelegenheid om te zien wat nu de favoriete foto’s waren dit jaar!

Het is een beetje een vertekend beeld omdat het Instagramaccount nog in een groeifase zit. Logisch dat de laatste foto’s dus heel wat vaker aangeklikt zijn dan de eerste.
Over de eerste zes foto’s vertel ik jullie wat meer!

Via Best Nine kreeg ik de 9 favoriete foto’s voorgeschoteld:

 

Natuurlijk kun je op Instagram zelf ook meer lezen over de foto’s, maar ik zal de beste vijf hier kort bespreken!

1. Coast Road bij Doolin

De Coast Road bij Doolin

Een prachtige route om te fietsen, dát is de kustweg van Doolin naar Ballyvaughan, richting Galway. Links de mooie blauwe zee, rechts de grijze stenen van The Burren. We hadden een fantastische dag en ik maakte onder andere deze foto!

2. De kust van Donegal

De kust van Donegal

Tijdens onze reis in Donegal in 2009 stuitten we ook op deze prachtige baai. Dit zijn toch wel de mooiste plaatjes van Ierland, vind je niet?!

3. Killarney National Park

Killarney National Park

Deze foto is genomen op een prachtige zomeravond. Overdag regende het in Killarney, maar op de Ring of Beara was het droog. Toen we ‘s avonds weer terug waren in Killarney, klaarde het weer op en hadden we een schitterende onbewolkte avond! De foto is gemaakt in de buurt van Agdahoe Heights.

4. Pakhuizen in Ramelton

Dit is al een oude foto, uit 2009! We reden rond in Donegal en stuitten op deze prachtige oude pakhuizen in Ramelton. Een heel fotogeniek plekje!

5. Phoenix Park in Dublin

Phoenix Park Dublin

Deze foto maakte ik vorig jaar tijdens een bloggerstrip in Dublin. Ik had ‘s ochtends nog een uurtje over dus fietste met de Dublin Citybike naar het park. Het was eind oktober en de bladeren waren prachtig gekleurd!

6. Healy Pass

De Healy Pass op Beara.

Ik ben meermaals de Healy Pass per fiets opgegaan, een fantastische ervaring! Zeker als je bijna boven bent en je dit prachtige uitzicht voorgeschoteld krijgt!

 

Welke foto vind jij het mooist?

Je kunt Ditisierland.nl volgen op Instagram voor nóg meer reisinspiratie!

Een gedachte over “De favoriete Instagram-foto’s van Ditisierland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *