Ditisierland.nl is jarig! (en een leuke actie!)

Vandaag is het precies een jaar geleden dat Ditisierland.nl in het leven geroepen werd! Het idee om te bloggen over Ierland ontstond de weken ervoor, tijdens onze rondreis door Ierland. Het was zo leuk om mijn reiservaringen en kennis over Ierland met anderen te delen, dat er iets begon te kriebelen om daar meer mee te gaan doen. De praktische zaken waren snel geregeld: een naam en logo waren binnen een dag bedacht en ontworpen en al snel plaatste ik mijn eerste blog!

Inmiddels zijn we een jaar verder! Ditisierland.nl wordt door veel Ierlandreizigers fanatiek bezocht en heeft al heel wat enthousiaste volgers! Er staan veel artikelen online over de meest uiteenlopende onderwerpen en regelmatig ontvang ik leuke e-mails van lezers, die daadwerkelijk iets aan het blog hebben! Ontzettend leuk want als blogger heb je soms een beetje het gevoel een ‘roepende in de woestijn’ te zijn, dus feedback is altijd welkom, helemaal als het positief is! 🙂
Ditisierland.nl is het grootste Nederlandstalige reisblog over Ierland en daar zijn we heel erg trots op!

 

De gekleurde huisjes van Doolin!

Populaire artikelen
Een van de meest gelezen artikelen is ’10 redenen waarom Ierland een fantastisch vakantieland is’: zijn er nog mensen die door dit artikel over de streep getrokken zijn om daadwerkelijk hun reis Ierland te boeken?

Ook het artikel over Kilmainham Gaol (Dublin) wordt heel veel gelezen, maar deze oude gevangenis is dan ook absoluut een bezoek waard! Een heel ander onderwerp is het recept van de ‘Ierse cottage pie‘, heb je deze al eens geprobeerd te maken? In een mum van tijd zet je zo een vleugje Ierland op tafel en de pie is nog ontzettend lekker ook!

Wat ook een goed gelezen artikel is, is de vergelijking ‘Ierland versus Schotland’. Beide landen hebben wel iets van elkaar weg, maar zijn toch allebei weer heel uniek!

Mijn favoriete gebied in Ierland is de westkust en gezien de vele lezers van het artikel ‘De mooiste plekken aan de Ierse westkust’ zijn veel reizigers het met mij eens!

Natuurlijk ben ik ook heel benieuwd welke artikelen over Ierland JIJ leuk vindt om te lezen!

 

Glanmore Lake

 

Ditsierland.nl deelt uit!
Een blog-verjaardag is altijd een mooi moment om je enthousiaste volgers te bedanken! Het liefst zou ik iedereen persoonlijk willen bedanken, maar daar zou ik dan weer een weektaak aan hebben! Daarom een leuke weggeefactie: we geven een 3-cdbox van de beroemde Ierse groep ‘The Dubliners’ weg! Uiteraard komen alle bekende liedjes van de groep langs op deze cd, zoals ‘Molly Malone’, ‘Whiskey in the jar’ en nog veel meer!The Dubliners

Hoe doe je mee?

Op Facebook: zorg dat je Ditisierland.nl volgt en like of deel de Facebookpost waarin deze winactie aangekondigd wordt.
of
Op Twitter: zorg dat je Ditisierland.nl volgt en retweet de tweet waarin deze winactie aangekondigd wordt.

De uitslag wordt op 27 juni bekend gemaakt!

 

Tot slot…
Wil ik jullie nu alvast allemaal bedanken voor het enthousiasme waarmee jullie Ditisierland.nl volgen! Zonder lezers is bloggen niet zoveel aan, maar gelukkig weten duizenden reizigers dit blog al te vinden! We gaan ons uiterste best doen om jullie leuke artikelen voor te blijven schotelen!

4 gedachten over “Ditisierland.nl is jarig! (en een leuke actie!)

  1. Van Harte Gefeliciteerd Anne !
    Geniet iedere keer van je vertelkunst!
    Vraag is alleen wanneer ga je er wonen?

  2. Van harte proficiat Anne. Vandaag voor het eerst kennis gemaakt met je blog. Heel leuk en leerzaam. Mijn vrouw en ik zijn erg op de UK en Ierland gesteld en komen daar sinds 1972. Vorig jaar met de motor nog een leuke tour gemaakt (zie picasa). Volgend jaar weer in de planning. Ik hoop nog vaak je blog te bezoeken. Succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *