Doonagore Farmhouse – uitzicht op een oud kasteel

Wie vanaf de Cliffs of Moher naar Doolin rijdt, komt er vanzelf langs. Een herkenbaar gebouw, deels gemaakt van de grijze stenen, en de andere helft knalrood. De locatie is perfect: vanuit B&B Doonagore Farmhouse kijk je uit over de zee, over het haventje van Doolin, met op de voorgrond de karakteristieke toren van Doonagore Castle. 

Doonagore Farmhouse B&BDe B&B-houdster is uiterst vriendelijk en groet je standaard met het typisch Ierse “how are you doin’?” De eerste paar keer geven we braaf antwoord door omslachtig uit te leggen dat het goed met ons gaat en wat we allemaal gedaan hebben; na verloop van tijd hebben we echter door dat dit gewoon een groet is die geen uitgebreid antwoord behoeft. Het typeert echter wel de vriendelijkheid van onze gastvrouw. Haar echtgenoot is Pat Sweeney, de boer van deze werkende farm. Hij heeft de aanleg van de klifwalk van Doolin naar de Cliffs of Moher mogelijk gemaakt, waarvoor dank! Pat weet veel van de omgeving en is een prima informatiebron!

Via prachtige smalle weggetjes kun je het laatste stukje naar Doolin per auto afleggen; het is net te ver om te lopen tenzij je een lange wandeling wilt maken. Maar voor ‘s avonds naar de pub kun je beter de auto pakken.

Het ontbijt is uitstekend en het uitzicht vanaf onze kamer fantastisch! We zijn eigenlijk ook wat verbaasd dat dit B&B op TripAdvisor slechts nummer 32 van 45 is…naar onze mening verdient dit plekje een heel wat hogere waardering!style=”display:inline-block;width:300px;height:250px”
data-ad-client=”ca-pub-7632228381636778″
data-ad-slot=”5128032444″>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *