Blognieuws: ‘Irish Coffee’: een nieuwe rubriek!

Met veel enthousiasme maken we de samenwerking met Jesper van der Pol bekend! Jesper zal op Ditisierland.nl een nieuwe, vaste rubriek verzorgen: ‘Irish Coffee’. In ‘Irish Coffee’ neemt hij jullie mee naar de diverse bestemmingen die hij in Ierland bezocht heeft. Jesper is reisblogger op het bekende reisblog ‘Liefde voor Reizen’ en heeft al heel wat bestemmingen bezocht! 

Graag stelt Jesper zich kort aan jullie voor. “Hoi Ierland fans! Ik ben Jesper van der Pol, 27 jaar en woon in Deventer. Ik ben designer & website ontwikkelaar en sinds 2014 ook reisblogger bij de website Liefde Voor Reizen. Mijn liefde voor reizen is erg groot en die liefde deel ik graag met jullie. Ik ben graag op pad om mooie landen en plekken te ontdekken. Zo hebben Australië, Indonesië en Ierland mij erg positief verrast.

“Proef niet alleen de slagroom, maar ga door tot aan de whiskey”

Ierland is een land dat mij enorm aanspreekt en mij mooie reisherinneringen heeft gegeven. Ondertussen ben ik drie keer naar dit prachtige, muzikale land afgereisd en zal ik snel weer teruggaan. In het nieuwe reisitem ‘Irish Coffee’ ga ik jullie meenemen op reis in Ierland en zal ik leukste Ierse plekken en gewoontes centraal stellen, waarbij ik ook graag jullie mening wil horen. Proef niet alleen de slagroom, maar ga door tot aan de Whiskey. Er is namelijk zoveel meer te ontdekken!

Reis je met mij mee?”

 

Reisblogger Jesper van der Pol:
Reisblogger Jesper van der Pol: “Ierland is een land dat mij enorm aanspreekt en mij mooie reisherinneringen heeft gegeven”.

Je kunt Jesper uiteraard ook volgen op Twitter.

Welkom Jesper! We zijn heel benieuwd naar de eerste aflevering van ‘Irish Coffee’!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *