Persoonlijk Reisadvies ‘Op de Bonnefooi’

Reizen naar Ierland worden er in alle soorten en maten aangeboden. Veel reisbureaus hebben wel een groepsreis of autoreis in hun reisaanbod staan. Ierland is echter een land dat zich uitstekend leent voor reizen ‘op de bonnefooi’. Zeker wanneer je buiten de maanden juli en augustus reist, is er altijd wel een beschikbaar B&B te vinden.

Het grote voordeel van ‘op de bonnefooi’ reizen, is de onbeperkte vrijheid die je hebt! De gearrangeerde reizen hebben immers vaak maar enkele dagen voor een gebied uitgetrokken, waar jij misschien wel een week door zou willen brengen! Of het weer is zó troosteloos, dat je het liefst een gezellige stad opzoekt waar je je met een pint Guinness in een kroeg voor de regen kunt verschuilen! Stuit je onverwachts op een prachtig plekje waar je het liefst nog wat uitgebreider rond wilt kijken? Op de bonnefooi reizen biedt je de vrijheid om te gaan en te staan waar je wilt, in het tempo dat jou het meest aanspreekt!

image

Het kan echter een drempel zijn om zonder boeking vooraf naar een onbekend land af te reizen. Waar moet je immers beginnen? Wat is er mooi en wat mag je absoluut niet missen? Naar welk gedeelte van Ierland ga je dan?

Ditisierland.nl helpt je op weg! 
Wanneer je dit formulier invult, sturen wij je binnen enkele dagen een compleet gepersonaliseerd reisadvies ‘Ierland op de Bonnefooi’ toe. We geven je tips voor de mooiste routes, de leukste accommodaties, bekende bezienswaardigheden maar zeker ook de hidden gems. En dat alles in een prachtige layout vol foto’s, zodat de voorpret al vroeg begint!

Een persoonlijk op maat gemaakt reisadvies kost € 39,95. Dankzij ‘Ierland op de Bonnefooi’ komen de kosten voor je reis een stuk lager uit omdat je de tussenkomst van een reisbureau uitspaart.

‘Ierland op de Bonnefooi’ biedt je de vrijheid van een reis in jouw tempo en aangepast aan jouw interesses, maar wel met het veilige gevoel dat je de mooiste plaatsen van Ierland niet over het hoofd ziet. Want daar is Ierland nu eenmaal te mooi voor!

Bekijk hier de informatiefolder over
‘Ierland op de Bonnefooi’!

OI000106

Wil jij ook een reisadvies op maat?
Het werkt heel eenvoudig!
Via deze link kom je bij het invulformulier. Vul het formulier zo compleet mogelijk in en verstuur deze. 


Wanneer je € 39,95 over maakt op rekeningnummer NL62RABO039.34.93.601 t.n.v. A.F.A. Treur (o.v.v. ‘ODB achternaam woonplaats’) geef je daarmee opdracht voor het verstrekken van een op maat gemaakt reisadvies.

‘Ierland op de Bonnefooi’ wordt verstrekt onder deze Algemene Voorwaarden.