Budgettip: met RyanAir van Schiphol naar Dublin!

Wie in het najaar nog graag een paar dagen naar Ierland wil, kan vanaf eind oktober gewoon vanaf Amsterdam met de goedkope luchtvaartmaatschappij RyanAir vliegen. Waar voorheen alleen AerLingus vanaf Amsterdam naar de Ierse hoofdstad vloog, komt er een geduchte concurrent bij. Je vliegt namelijk al voor € 39,95 per retour (niet in de weekenden)! 

Het is de eerste route die RyanAir vanaf Schiphol gaat openen, en die zal naar schatting 450.000 extra passagiers per jaar opleveren! Vooralsnog vloog RyanAir namelijk alleen maar vanaf Eindhoven en Düsseldorf Weeze en dat is niet voor alle Nederlanders even aantrekkelijk. Wanneer de route Amsterdam-Dublin goed bevalt, zullen er meer bestemmingen vanaf Schiphol aangevlogen worden.

Goed nieuws voor de budgetreiziger dus! We hopen namelijk dat AerLingus dankzij deze concurrentie haar prijzen ook wat verlaagt!

Tip! Wil je graag de westkust van Ierland bezoeken? Dan loont het in veel gevallen om met AerLingus vanaf Amsterdam op Cork te vliegen. Je spaart dan veel reistijd binnen Ierland uit. Bovendien is Cork een kleine en compacte luchthaven wat ook wel zo prettig reist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *