Over Ditisierland.nl

Ditisierland.nl is een reisblog vol inspirerende artikelen over het prachtige Ierland! Het is de ultieme plek om je reis naar dit groene eiland voor te bereiden; we delen namelijk graag onze eigen reiservaringen met je!

De drijvende kracht achter het blog Ditisierland.nl is Anne Treur, ervaren en bevlogen Ierland-reiziger. In 2008 maakte zij voor het eerst kennis met Ierland en sindsdien is ze diverse keren teruggegaan naar dit prachtige land.

AnneAnne Treur
“Tijdens mijn eerste vakantie heb ik gelijk mijn hart aan Ierland verloren. Mijn hele huis hangt dan ook vol met foto’s van mijn reizen: in elke kamer kom je wel een aantal ingelijste foto’s tegen.” Aan haar vele Ierlandreizen heeft zij ook diverse contacten overgehouden, wat het voor haar mogelijk maakt om de beste verhalen en tips op haar blog te plaatsen.

Het idee voor het opzetten van een informatieblog over Ierland, kwam tijdens een recente reis in Ierland. “Ik merkte dat ik vaak adviezen gaf aan andere toeristen, die we tijdens onze laatste reis tegenkwamen. De bezienswaardigheden en wandelingen die voor mij overbekend zijn, bleken voor veel mensen nieuw te zijn. En ik merkte dat ik het ook leuk vond om anderen tips te geven! ”

Het blog Ditisierland.nl is in juni 2015 gestart; in augustus 2015 kwam daar ook het algemene reisblog van Anne bij: Ditisanne.nl.

Naast het bijhouden van Ditisierland.nl werkt Anne als Executive Assistant bij een bedrijf op de Amsterdamse Zuidas. Anne is 36 jaar en woont in Hoofddorp.

jesper-ierlandGastblogger Jesper van der Pol
Jesper van der Pol is blogger voor het bekende reisblog ‘Liefde voor Reizen’. Omdat ook Jesper Ierland al diverse malen heeft bezocht, zal hij jullie in zijn column ‘Irish Coffee’ meenemen op reis!

“Hoi Ierland fans! Ik ben Jesper van der Pol, 27 jaar en woon in Deventer. Ik ben designer & website ontwikkelaar en sinds 2014 ook reisblogger bij de website Liefde Voor Reizen. Mijn liefde voor reizen is erg groot en die liefde deel ik graag met jullie. Ik ben graag op pad om mooie landen en plekken te ontdekken. Zo hebben Australië, Indonesië en Ierland mij erg positief verrast. Ierland is een land dat mij enorm aanspreekt en mij mooie reisherinneringen heeft gegeven.

Ondertussen ben ik 3 keer naar dit prachtige, muzikale land afgereisd en zal ik snel weer teruggaan. In het nieuwe reisitem ‘Irish Coffee’ ga ik jullie meenemen op
reis in Ierland en zal ik leuke Ierse plekken en gewoontes centraal stellen, waarbij ik ook graag jullie mening wil horen. Proef niet alleen de slagroom, maar ga door tot aan de Whiskey. Er is namelijk zoveel meer te ontdekken! Reis je met mij mee?”