Hoe de bliksemstart van DitIsIerland.nl een vervolg krijgt!

Een bliksemstart mogen we het zeker wel noemen! In anderhalve maand zetten we ruim 50 artikelen online, hebben we veel enthousiaste Ierland-fans mogen ontmoeten, hebben we interviews gehouden met musici en een bekende fotograaf en hebben we diverse mooie routes aan jullie prijsgegeven! Als dank hebben jullie ons geliked, geretweet, gepind en op allerlei andere manieren laten weten dat we dit allemaal niet voor niets doen! 

Nu we deze bliksemstart achter de rug hebben, is het tijd om het ietsje rustiger aan te gaan doen. Niet dat we ons enthousiasme kwijt zijn, integendeel, maar elke dag een blog is wel erg veel! Maar wat kunnen jullie dan de komende tijd verwachten?! We hebben de volgende blogplanning samengesteld:

Dursey 2Op dinsdag verschijnt er elke week een blog in de categorie ‘Steden en Streken‘. Een beschrijving van een stad, een regio, een eiland, vaak met de leukste hotspots erbij!
Op donderdag delen we de mooiste roadtrips, wandeltochten en fietsroutes met jullie! En heb je zelfs onlangs een mooie route afgelegd? Deel het met ons, zodat we die in één van de volgende edities op kunnen nemen!
In het weekend komt ons speciale weekendblog, dat over de uiteenlopende thema’s gaat! Het kan een interview zijn, het kan een artikel over muziek of over boeken zijn, een filmrecensie; uitstekend geschikt om in het weekend lekker bij te lezen!

Verder kijken we elke eerste van de maand in de rubriek #WhatsUp vooruit naar wat de komende maand ons aan festivals en evenementen brengt en wat je deze maand het beste in je koffer kunt stoppen!
Tenslotte delen we elke 15e van de maand een fotoblog met jullie! Een tipje van de sluier: voor augustus staat de prachtige county Connemara op de planning!

Wat vinden jullie?
We vinden het ook erg leuk om interactie met jullie te hebben, zodat we weten wat jullie, onze lezers, belangrijk vinden! Daarom zullen we ook vaker een lezersvraag onder
onze artikelen plaatsen, zodat we jullie mening horen! Dit blog is niet bedoeld als eenrichtingsverkeer maar om gezellig met jullie over ons geliefde Ierland te praten!

Daarom sluiten we af met die vraag!
Wat vinden jullie van deze blogplanning? Teveel blogs? Te weinig? Hebben jullie nog leuke ideeën voor een blog?!

Voor augustus staat het prachtige Connemara op de planning voor het Fotoblog!
Voor augustus staat het prachtige Connemara op de planning voor het Fotoblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *