Ierland on Twitter: deze tien accounts moet je volgen!

Wil je na die leuke, geslaagde vakantie nog af en toe aan het prachtige Ierland herinnerd worden? Heel simpel: volg een paar leuke Twitteraccounts die met Ierland te maken hebben en zo af en toe rolt er een vleugje Ierse romantiek over je tijdlijn! En als je vakantie naar Ierland nog in de planning staat, is Twitter een uitstekend medium om de voorpret aan te wakkeren! We zochten de tien leukste accounts voor je op!

1. Ireland Before You Die @IrelandB4YDie
Dit is het Twitteraccount van de gelijknamige website en zij trakteren ons dagelijks op de aller-, allermooiste foto’s van Ierland! Of het nu verlaten stranden, ruige bergen of leuke stadjes zijn…ze weten keer op keer de mooiste beelden te vinden! En vaak hoort er nog een leuk artikel bij ook!

Een van de foto’s die @IrelandB4UDie vandaag plaatste!

2. Old Dublin Town @OldDublinTown
Dit account stuurt vaak leuke, oude foto’s van Dublin het web op! Zeker als je een reisje Dublin in de planning hebt, is het erg leuk om hier alvast te snuffelen hoe het er vroeger uitzag!

3. Tourism West-Cork @TourismWestCork
Wie dit blog al langer volgt, weet dat we eigenlijk ons hart een beetje verpand hebben aan Kerry en West-Cork. Met veel plezier volgen we dan ook Tourism West-Cork! Regelmatig delen ze de mooiste foto’s en tips met ons! Hun laatste tweet op dit moment? 200+ redenen om West-Cork te bezoeken! Ik weet het, er zijn nog véél meer redenen te bedenken maar het is toch een mooi begin!

4. Ierland Toerisme @IerlandToerisme
Dit is het officiële Twitteraccount van Toerisme Ierland. Een van de meest actieve toeristenbureau’s dat ik ken! Regelmatig delen ze interessante en leuke artikelen en gaan ze de interactie met twitterende toeristen aan! Als je dit account volgt, blijf je helemaal op de hoogte van de leukste uitstapjes in Ierland!

Het Twitteraccount van Toerisme Ierland
Het Twitteraccount van Toerisme Ierland

5. Liam @GotIreland
Tja, dit geweldige blog is ook leuk om te volgen! Liam deelt veel leuke artikelen en foto’s met ons. Hij heeft een leuke manier van schrijven en zijn blog is ook echt de moeite waard om te volgen!

6. Wild Atlantic Way @wildatlanticway
Een leuk account dat de mooiste beelden laat zien van deze lange autoroute. De Wild Atlantic Way beslaat de hele westkust van Ierland dus reken maar dat daar mooie foto’s gemaakt worden!

7. Good Food Ireland @GoodFoodIreland
Ierland is niet alleen maar mooie natuur…ook kun je hier heerlijk eten! Good Food Ireland zoekt de leukste adresjes en de heerlijkste lokale producten voor je op en deelt die via hun Twitteraccount! Twitter_3

 

8. Walk & Hike Ireland @walkhikeireland
Wie gaat wandelen in Ierland, zal het vast leuk vinden om dit account te volgen. Ze delen prachtige wandelfoto’s met ons, van hoge toppen en mooie vergezichten! De bekendere bergen, zoals Mount Errigal, staan vaak op de foto’s en zo krijg je alvast een goed beeld van het wandelen in Ierland!

9. Discover Ireland @discoverirl
Ook een leuk blog om te volgen wanneer je een vakantie Ierland in het vooruitzicht hebt! Ze delen leuke uitstapjes en festivals met hun volgers, maar ook prachtige foto’s van het mooie Ierland

10. Enne…vergeet natuurlijk niet om @DitIsIerland_nl te volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *